.

Raamdecoratie kopen? Kom naar Walinga Wooncentrum!

De beste raamdecoratie kopen in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp

Mooie merken, kwaliteitsmaterialen en alles op maat. Walinga Wooncentrum is in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp specialist op het gebied van de laatste raamdecoratie. Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning. Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën of bijvoorbeeld jaloezieën? We geven je graag advies op het gebied van raamdecoratie.

De voordelen van Silhouette® Shades van Luxaflex®

Silhouette® Shades hebben vele voordelen, zo zijn ze uitgerust met een revolutionaire bediening en geschikt voor Luxaflex® Powerview™ Motorisation. Daarnaast is er sterk gelet op veiligheid en kindvriendelijke oplossingen zoals: UltraLift™, elektrische bediening en stangbediening. Verder zijn Silhouette® Shades perfect voor alle kamers in huis. Zelfs voor vochtige ruimten is het een zeer praktische oplossing.

 

Stijlvolle Duette® Shades van Luxaflex® in Harlingen

Het meest effectieve type raambekleding dat er is! De dubbele shade met een unieke honingraatstructuur zorgt voor een goede akoestiek en extra isolatie.

Bij Walinga Wooncentrum vind je een uitgebreid assortiment aan transparante en verduisterende stoffen en kleuren, een drietal plooibreedtes en verschillende modellen. Kom naar onze showroom en maak kennis met onze collecties.

Twist® Rolgordijnen van Luxaflex® bij Walinga Wooncentrum

Nauwkeurig lichtinval en privacy regelen? Dat kan dankzij de al dan niet transparante banen in de Twist® Rolgordijnen van Luxaflex®. Altijd volgens de laatste trends. Bij Walinga Wooncentrum vind je deze Twist® Rolgordijnen terug in de collectie. We vertellen je er graag meer over.

Plissé shades van Luxaflex® bij Walinga Wooncentrum in Harlingen

Walinga Wooncentrum bezit een breed assortiment aan plissé shades. Voor iedere woonstijl is er een enorme keus aan mooie exclusieve stoffen, kleuren, patronen en texturen. In onze showroom laten wij je graag de nieuwste collecties en trends zien.

Plisségordijnen in Harlingen; stijlvol in de plooi

Plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Bij Walinga Wooncentrum in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp hebben we plisségordijnen in vele kleuren, dessins en transparanties.

We vertellen je er graag meer over.

Warm en stil met dupligordijnen

Dupligordijnen zijn verwant aan plisségordijnen, maar door de dubbele laag profiteer je van de geluiddemping en het isolerende effect. Dit maakt dupligordijnen tot een stijlvolle oplossing. Bij Walinga Wooncentrum in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp vertellen we je graag alles wat we weten over dupligordijnen.

De toegevoegde waarde van vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen in jouw interieur.

Onze uitgebreide collectie bevat stoffen in uni kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. Tevens is er keus uit diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

Duo rolgordijnen in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp

Het duo rolgordijn is dé trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen.

Heb je ooit een set van rolluiken gekocht en wenste je dat je de hoeveelheid licht die naar binnen komt helemaal zelf kan bepalen. Met duo rolgordijnen van Walinga Wooncentrum kan dat!

Grote collectie aluminium jaloezieën bij Walinga Wooncentrum

Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. Walinga Wooncentrum beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit. Indien gewenst kunnen de jaloezieën uiteraard op maat worden gemaakt.

Lamellen: functioneel en sfeervol

Lamellen zijn functioneel en sfeervol. Je kan genieten van vrij uitzicht zonder inkijk en de lichtinval eenvoudig zelf bepalen. De lamellen bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof en zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.

Heb je een klassiek of modern interieur? Dan misstaat dit type raambekleding zeker niet.

Moeiteloos mooi: elektrische bediening van raamdecoratie

Vanaf de bank je raamdecoratie sluiten, omdat de zon precies het kijken van je favoriete Netflix serie belemmert? Dat kan! De ontwikkeling van de bediening van elektrische raamdecoratie staat niet stil. Het is niet alleen mogelijk om je binnenzonwering met knoppen te bedienen, tegenwoordig kan dat ook met je telefoon of tablet.

Klassieke en moderne gordijnen bij Walinga Wooncentrum

Gordijnen zijn naast decoratief ook bijzonder functioneel. Ze bepalen de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht jouw interieur binnen komt. Dit licht is bepalend voor de sfeer in huis. Met binnenzonwering kan je deze lichtinval eenvoudig bijsturen.

Daarnaast hebben sommige varianten binnenzonwering een hoge isolerende waarde. Ideaal voor een huis met enkele beglazing. Bij Walinga Wooncentrum vind je altijd het gordijn dat past bij jouw persoonlijke stijl en woonwensen.

Inbetween gordijnen: lekker luchtig

Het hangt tussen gordijnen en vitrage in: inbetween gordijnen. Ze zijn er in vele kleuren, dessins en transparanties. We helpen je graag op weg naar de juiste keuze aan de hand van relevante vragen.

Benieuwd geworden naar de inbetweens van Walinga Wooncentrum in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp?

Rolgordijnen in Harlingen; voor elke ruimte

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Walinga Wooncentrum bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Benieuwd geworden en meer willen weten over de rolgordijnen van Walinga Wooncentrum uit Harlingen?

Vele mogelijkheden met houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk. Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. Walinga Wooncentrum laat je graag alle mogelijkheden zien.

"laat je inspireren en ontdek de collectie!"

Horren in Harlingen: wél frisse lucht, geen insecten

Voor de nodige frisse lucht in huis is het heerlijk om de ramen en deuren open te gooien. Uiteraard wil je wel voorkomen dat je hiermee ook insecten naar binnenhaalt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Door horren kun je het huis optimaal ventileren en de ongewenste insecten buitenhouden. 

De grote merken van Walinga Wooncentrum

Bij Walinga Wooncentrum verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook