.

Over Walinga Wooncentrum

Walinga Wooncentrum in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Alle aandacht

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van je bedrijf? Walinga Wooncentrum adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Grensweg 1 in Harlingen vind je onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.

 

Betrokken advies

Walinga Wooncentrum is een complete woninginrichter waar je terecht kunt voor al je woonwensen. Of het nu gaat om een nieuwe bank, kast, bed, mooie vloerbedekking of stijlvolle gordijnen, bij ons ben je aan het juiste adres!

Vakkundigheid

Tevens kunnen wij je adviseren hoe jij je woonwensen in vervulling kunt laten gaan met behulp van onze vakkennis en een uitgebreide collectie stalen en voorbeelden.

Neem contact op met Walinga Wooncentrum

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!