.

Nolte

Verrijk je slaapkamer met Nolte slaapinrichting

Ontdek de collectie

Nolte bedden en slaapkamerkasten in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp

Nolte combineert design en comfort bij bedden en slaapkamerkasten. Op zoek naar een nieuwe slaapkamer of wil je ideeën opdoen voor je slaapkamer? Kom dan eens langs bij Walinga Wooncentrum VOF in Harlingen, want wij hebben Nolte in ons assortiment. Ook als je graag een opgeruimde slaapkamer wil: Nolte heeft de oplossing. Dankzij de vele handigheidjes wordt jouw kledingkast een hele opgeruimde kast waar ook je schoenen, riemen en andere accessoires handig in passen.

Betrouwbare slaapkamers, kasten, bedden met veel handigheidjes in Harlingen

Creativiteit, design en functionaliteit in de slaapkamer. Nolte maakt dit, Walinga Wooncentrum VOF in Harlingen verkoopt dit.

Nolte Möbel heeft de betrouwbaarheid van zijn kast- en slaapkamerprogramma's hoog in het vaandel staan. Niet enkel als het gaat om productkwaliteit, maar ook om de bereidheid om voor jou klaar te staan.

De bedden, slaapkamers, kasten en accessoires worden milieuvriendelijk vervaardigd. Al het hout heeft FSC-keurmerk. Met Nolte kun je een slaapkamer maken die helemaal op maat is en bij jou past. Met de uitgebreide collectie aan accessoires blijven jouw kasten opgeruimd!

Kom langs bij Walinga Wooncentrum VOF om eens een kijkje te nemen.

Kasten, bedden, commodes en slaapkamers bij Walinga Wooncentrum VOF

Bij Walinga Wooncentrum VOF vindt je kast- en slaapkamerprogramma's van Nolte. De kasten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, breedtes, hoogtes en op maat. Ook is er keuze uit kasten met een draai- of zweefdeur. 

De commodes zijn er ook in verschillende vormen, maten en kleuren. Daarnaast worden er bedden van Nolte verkocht. Kies het bed dat het beste bij jou past.

Wil je in een keer klaar zijn? Nolte maakt ook slaapkamerprogramma's in verschillende stijlen.

Kom eens langs bij Walinga Wooncentrum VOF om inspiratie voor je slaapkamer op te doen.

Handig opbergen met kasten vol handigheidjes in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp

Walinga Wooncentrum VOF helpt je graag om jouw optimale kast samen te stellen. Nolte heeft hiertoe een keur aan accessoires ontwikkeld.

Een greep uit de accessoires voor in je kledingkast:

  • lades
  • inzetelementen voor lades, om de lades in vakken te verdelen
  • extra planken
  • binnenspiegel
  • schoenenrek
  • allerlei soorten haken en handigheidjes voor bijvoorbeeld je riem, tassen enzovoort
  • textielboxen
  • verlichting

Ook zijn er accessoires verkrijgbaar om je commode handig in te delen. Creëer helemaal de kast die bij jou past.

Wij van Walinga Wooncentrum VOF helpen je graag hierbij.

Design slaapkamermeubels van Nolte in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp

Nolte combineert comfort en design. Het Duitse familiebedrijf werd in 1955 opgericht. Inmiddels werken er zo'n 500 medewerkers en exporteert het bedrijf de slaapkamerproducten naar meer dan 46 landen.

Nolte stelt de wensen van de klant centraal en draagt bij aan de creatieve en intuïtieve vormgeving van jouw leefomgeving.

Nieuwsgierig geworden naar het merk Nolte? Kom dan eens een kijkje nemen bij Walinga Wooncentrum VOF in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp.

slaapadvies

Walinga Wooncentrum VOF, jouw Nolte specialist in de regio Harlingen, Franeker, Witmarsum en Dronrijp.

Walinga Wooncentrum VOF is dé Nolte specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Nolte kasten, bedden, commodes, slaapkamers en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Harlingen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook