.

Ledikant Vermont Deelbaar in Harlingen

Ledikant Vermont is van alle gemakken voorzien. Het tweepersoonsbed kan op de helft uit elkaar gereden worden en heeft een zachte strip op de rand waar je uit bed stapt. Verkrijgbaar in breedtematen 160 en 180 cm, hoogtemaat 47 cm (standaard) en 54 cm.

Vanaf € 1.298,00
Afspraak maken

Het ledikant Vermont is een strak vormgegeven bed. Zo kun je kiezen uit twee hoogtes van 47 en 54 centimeter. De comfortstrip bij dit ledikant zorgt ervoor dat je geen harde rand ervaart als je op de zijkant van het bed gaat zitten. Het uit elkaar rijden van de lighelften zorgt ervoor dat je het bed gemakkelijk kunt opmaken en eronder kunt schoonmaken.


Het bed is in de lengtematen van 200 tot 220 verkrijgbaar met de breedtes van 90 tot 180 centimeter. Het uitzwenkbed is verkrijgbaar in de breedtematen 160 en 180 centimeter. Er kan gekozen worden uit de kleuren mat wit en wild eiken.

Altijd Goed Slapen biedt graag de perfecte slaapproducten die bij jou en je budget passen. De slaapadviseurs van Altijd Goed Slapen nemen ruim de tijd om jouw wensen aan te horen en helpen bij het maken van goeie keuzes. Bezoek één van onze showrooms en voel de sfeer van kwaliteit en design van de Altijd Goed Slapen slaapkamercollectie.

Meer informatie
EAN 9900032381041